UNDP nominering!

Vi är glada och hedrade att Blommor för Bin har valts ut som en av tre finalister till den slutgiltiga omröstningen i kategorin Bästa innovation inför UNDP:s vårgala! Vi hoppas att du vill rösta på vårt projekt på www.globalamålen.se .

Mer om priset: FN:s utvecklingsprogram (UNDP) arbetar för hållbar utveckling världen över. I Sverige vill vi mobilisera kraft, ledarskap och partnerskap för att driva utvecklingen framåt, och i synnerhet arbetet med att uppnå de Globala målen! Därför anordnas i år för första gången i år UNDP:s vårgala: En målmedveten kväll – för att lyfta det arbete som görs för Globala målen runt om i Sverige och dela ut pris till initiativ som bidrar till målens genomförande.

UNDP:s vårgala kommer att äga rum i Stockholm den 17 april. Medverkar gör bland andra UNDP:s chef Achim Steiner, Isabella Lövin, Ardalan Shekarabi, Jan Eliasson och H.K.H. Prinsessan Sofia. Galan kommer att ha 150 inbjudna gäster från olika sektorer, såsom lärare, företag, kommuner, föreningar och journalister, samt finalisterna inom respektive priskategori. 

Finalisterna i galans fem priskategorier presenteras den 12 mars, sedan är det DU som avgör vem som vinner! Röstningen pågår mellan den 12-31 mars.

By | 2018-03-28T10:46:43+00:00 mars 12th, 2018|Uncategorized|