Bee Urban söker landskapsarkitekt

Vill du vara med och utveckla en hållbar stad med en grön, levande stadsmiljö? Bee Urban söker en nytänkande landskapsarkitekt som tillsammans med oss bidrar med att skapa stadsmiljöer rika på sociala och ekologiska värden.

Varför finns Bee Urban?
På Bee Urban vill vi stimulera den privata och offentliga sektorn till att skapa sociala mötesplatser och artrik grönska. Vi vill tillsammans utforma en ny vision för stadslandskapet och bidra till forskningen kring stadsnära natur.

Vad erbjuder vi?

Bidra till hållbarhet
Hos Bee Urban får du möjlighet att hjälpa företag, kommuner och andra organisationer som vill utveckla och kommunicera sitt miljöarbete. Som landskapsarkitekt hos oss medverkar du till att staden blir grönare, hälsosammare och mer motståndskraftig mot klimatförändringar och andra miljöhot.

Varierande och intressanta uppdrag
Som landskapsarkitekt hos Bee Urban kommer du rita alltifrån popup-installationer för barn till exklusiva takparker. Du kommer att projektleda vid planering, projektering och anläggning.
Du kommer också vara delaktig i att utveckla produkter och tjänster som stärker biologisk mångfald och ekosystemtjänster i urban miljö. Du kommer att samarbeta tätt med ekologer och trädgårdsmästare på Bee Urban.

Frihet
Tjänstens omfattning är initialt projektbaserad och på konsultbasis. Det betyder att du har stora möjligheter att påverka och planera ditt arbete.

Vem söker vi?

Vi söker en kreativ och nytänkande landskapsarkitekt med formell utbildning eller examen. Du behöver ha kunskap och erfarenhet av projekt i urban miljö. Du ska även ha kunskap om projektering för anläggningar på bjälklag. Det är viktigt att du har ett brinnande intresse för ekosystemtjänster och dess förutsättningar. Du ska också ha kunskap om hur dessa generellt kan inkorporeras i urbana landskapsprojekt. Den vi söker har specifik kunskap om dagvattenhantering och god växtkunskap, gärna med inriktning mot biologisk mångfald.

Du är nyfiken på att utforska nya möjligheter och kunskapsfält. Du har en drivkraft att hålla dig själv uppdaterad med den senaste utvecklingen inom området “urban landscaping”. Du ska kunna arbeta självständigt och vara van vid kundkontakt. Du vill själv aktivt delta vid anläggning, främst genom kvalitetssäkring men eventuellt även genom projektledning av mindre anläggningar.

Utöver detta kan du producera digitalt ritningsmaterial och sätta ihop digitala projektpresentationer. Du är bevandrad i AutoCAD eller kan hantera DWG-filer på annat sätt.

Som person är du driven, positiv och gillar utmaningar!

Hur ansöker du?

Du kan ansöka till denna tjänst genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till Josefina Oddsberg Gustafsson, vd på Bee Urban, via mejladressen josefina@beeurban.se.

Vi tillämpar löpande urval så skicka din ansökan direkt, dock senast den 31a oktober.

För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Josefina Oddsberg Gustafsson på 070-369 03 20.

Vi strävar efter mångfald i företaget och välkomnar sökanden oavsett ålder, könstillhörighet eller etnisk bakgrund.

Vilka är Bee Urban egentligen?

Bee Urban erbjuder levande miljötjänster i stadsmiljö i form av bikupor, trädgårdar för biologisk mångfald, takjordbruk, och utbildningspaket inom ekosystemtjänster och urban hållbarhet.

Vi vänder oss till företag, kommuner och andra organisationer som vill utveckla och kommunicera sitt miljöarbete genom konkreta och innovativa insatser för stadens ekologi. Utöver den lokala floran och faunan så gynnar våra tjänster även personal och kunder eftersom lösningarna stimulerar till delaktighet, sinnliga upplevelser och insikter kring innebörden av hållbar stadsutveckling. På detta sätt syftar våra tjänster även till att informera och sprida kunskap om biologisk mångfald och hur det hänger ihop med människans hälsa och välbefinnande i växande städer.

Vi är under högsäsong ca 15 anställda och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö med kranskommuner. Du kan läsa mer om oss på www.beeurban.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

By | 2020-09-11T07:58:44+00:00 september 11th, 2020|Uncategorized|