Bee Urban Honeys 2018-06-05T08:31:29+00:00
Loading...

Want to bee our honey?

Sweet activities 

Gå med i vår medlemsklubb Bee Urban Honeys och få ut det mesta av Labbet. Som medlem kan du gå på yoga, äta skördelunch, meditera, hämta ekologiska blombuketter och få 10% rabatt på hyran av Labbet! Självklart får du också information om allt som händer på Labbet och sköna medlemserbjudanden!

Som medlem har du tillgång till alla dessa sweet deals under ett år. Om du anmäler dig innan 1/7 kostar 10 uttag 1.000kr, efter det 1.500kr. 

Skicka ett mail till honeys@beeurban.se  så kontaktar vi dig för mer information.

Måndag 07.30 – 08.30

Morgonmeditation med Peter Bergman. Få en skön start på veckan med en meditation i grönskan. 

Torsdag 07.45 – 08.45

Morgonyoga med Frieda Wentworth. En lugn yoga som passar både den vana yogin och nybörjaren.

Schemat gäller 7/5 – 21/6 (yoga första tillfället 17/5). Labbet har stängt 22/6-6/8.

Om yogan

På Friedas yogapass kommer vi skapa rörlighet, styrka och väcka energin i hela kroppen samtidigt som vi skapar ett lugnt och fokuserat sinne. 
 
Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs.

Frieda Wentworth – yogainstruktör

Frieda kom i kontakt med Yogan i Indien 2007 och bestämde sig vid detta första möte att djupdyka in i denna uråldriga vetenskap som för henne representerar självkännedom, livsglädje och balans.
 
Hon har sedan dess utbildat sig och undervisat inom olika yoga och meditationstekniker på yogastudios, arbetsplatser, Riksdagen, och även i grupper med långtidsarbetslösa och ungdomar med psykisk ohälsa. Hon förmedlar närvaro, och hjälper sina elever att känna in sin kropp och att använda yogan som ett redskap för att utforska och lära känna sig själv. Förutom yoga jobbar Frieda som Ayurvedisk Hälsorådgivare och ger gärna tips på hur man åtgärdar allt från sömnproblem och ångest till svullen mage och huvudvärk med hjälp av yoga, andningsövningar och sunda matvanor. På hennes yogapass kommer vi skapa rörlighet, styrka och väcka energin i hela kroppen samtidigt som vi skapar ett lugnt och fokuserat sinne. 

Om meditationen

Vi sitter under enkla former utan krav på förkunskaper och håller oss till grundläggande koncept som kroppsposition, andning och fokus. Du väljer själv om du vill sitta på golvet eller en stol. Det viktiga är att du känner att du kan slappna av, har bra struktur i din sittposition och kan andas naturligt och obehindrat. Jag finns där och kan svara på frågor, hjälpa er rätta till kroppen om det behövs och leda er genom avslappning, andning och meditation.

Peter Bergman – meditation 

Jag är diplomerad shiatsuterapeut, licensierad intruktör inom Bujinkan Budo Taijutsu med en bred kunskap inom kropp och rörelse och har flera års erfarenhet av olika former av meditation. Jag mediterar själv dagligen sedan mer än tio år tillbaka och ser det som ett lättillgängligt men ibland också utmanande verktyg för att utforska lugn, fokus, balans och uppmärksamhet i min vardag. Det är min förhoppning att kunna förmedla lite av den känslan under dessa morgonpass och ge er en grund för att meditera på egen hand och kanske möta vardagen med ett mer samlat sinnestillstånd. 

Skördelunch

 

När vi har skördat så kommer du att få ett mail med en inbjudan till veckans skördelunch. Den serveras vid ett tillfälle den veckan och du är särskilt inbjuden som en av våra Honeys. 

Närodlade blommor

 

Snart blommar det för fullt på Labbet och självklart är du välkommen att komma och hämta din bukett med närodlade blommor! Som medlem är du välkommen att hämta din egna fina bukett, vi skickar ett mail när de är klara!

Join the Bee Urban Evolution!