Bee Urban Evolution Lab 2018-02-26T12:13:07+00:00
Loading...

Första spadtaget på Bee Urban Evolution Lab togs i oktober 2016.  Vår vision är att återupptäcka “taket” med alla dess bortglömda möjligheter. Detta tak, en terrass om 800 kvadratmeter mitt i hjärtat av Stockholm,  kommer att förvandlas till ett showroom för hållbar stadsutveckling med teknik, utbildningar samt odlingar i olika former med grönsaker, frukt, bär och vackra blommor, samtidigt som vi anlägger ytor som visar hur man främjar den biologiska mångfalden på och runt sina fastigheter. Vårt Labb är en spjutspets inom gröna multifunktionella tak: ett ”showroom” för det senaste inom omställningen mot urban hållbarhet. 

Här kan ditt företag kombinera möten i det grönskande uterummet med närodlade matupplevelser, visning av taket och konkreta workshops, eller föreläsningar kring den hållbara staden. Mitt i staden. Året runt.
Labbet kommer att bli en samlingsplats för ”gröna aktörer” och fungera som ett kommunikativt redskap för urbana ekosystemtjänster. Det kommer att finnas möjligheter för events såsom kurser, konferenser, marknader, utbildning, musik och teater.

Här finns grönskande uterum, ängsmattor med boplatser och mat för stadens fauna, bioponisk inomhusodling, bikupor, frilandsodlingar med perenna grönsaker med mera. Det är även en plats för mat- och kulturupplevelser med livemusik, gästkockar och kurser i odling och kokkonst.

 

Förutom näringsliv vill vi även locka hit sociala aktörer, skolbarn-, och ungdomar samt privatpersoner.  Målet är en dynamisk plats för lärande, inspiration och nytänkande möten i omställningen mot hållbarhet.

Omgivna av våra ekologiska takodlingar, pollinatörsreservat, bikupor och grönskande uterum får våra besökare uppleva de miljöer som måste prägla framtidens städer.  Kom och hälsa på oss för inspiration och utbildningar och varför inte anlita oss för att komma och föreläsa hos er,  anlägga er trädgård, innergård eller takterrass enligt de unika värden vi förespråkar på Labbet. Trädgårdarna gynnar biologisk mångfald och socialt kapital och går dessutom att utforma helt efter era önskemål.

Bee Urban Evolution Lab kunde inte ha genomförts utan stöd från våra partners: VasakronanCoop och KfS, Allbastiftelsen, Rölunda GårdSvenska NaturtakWillab GardenContainertjänstPhytoEnvitech , M3Bygg & Utellus.

Välkomna! / gänget på Bee Urban Evolution Lab

Join the Bee Urban Evolution!

Boka Labbet – just nu 20% rabatt för first movers!

Välkommen att boka vårt härliga uterum för möten eller fest! I det grönskande uterummet kan vi ta emot 20 sittande gäster runt ett långbord, eller 30-40 minglande personer. Vi kan erbjuda ekologisk mat, fika och såklart mötesutrustning i form av projektor och skärm. Uterummet är ett perfekt alternativ för dig som söker ett inspirerande och annorlunda mötesrum för styrelsemötet, kick-offen eller inspirationsdagen. Det går också att boka en visning av hela Labbet till mötet, samt en inspirerande föreläsning om framtidens hållbara stad! För särskilda önskemål, maila Josefina!

Priser för bokning av uterummet, exklusive förtäring:

Heldag: 5.000kr

Halvdag: 2.500kr 

(priser ex moms, betalas på plats med kort)

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
18
- Bokad
18
- Reserverad
18
- Delvis bokad

Förnamn (obligatoriskt):

Efternamn (obligatoriskt):

Email (obligatoriskt):

Telefon:

Antal:

Typ av event:

 

captcha